Pla mitjà d'un agent de la Policia Local del Vendrell parlant amb un conductor en un control als barris marítims

La policia del Vendrell ha posat més de 800 sancions per no dur la mascareta a la via pública

Des de l'Ajuntament demanen complir totes les recomanacions per Setmana Santa

La policia local del Vendrell ha posat un total de 834 sancions per no dur la mascareta a la via pública durant l'últim any. És una xifra que ha facilitat el primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament, Christian Soriano, aquest divendres 19 de març, després de la junta de seguretat local celebrada ahir dijous.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

El que no ha precisat Soriano és quantes d'aquestes sancions s'han acabat cobrant. L'ús de la mascareta es va començar a recomanar el març del passat 2020, amb l'arribada de la pandèmia del coronavirus, si bé els primers mesos només era obligatòria quan s'entrava en llocs tancats o quan s'estava en carrers molt concorreguts i no es podia mantenir la distància. No va ser fins al 9 de juliol que ja es va fer obligatòria a l'espai públic en qualsevol circumstància.

Precaució durant la Setmana Santa

Des de l'Ajuntament del Vendrell han aprofitat per demanar prudència als ciutadans davant la relaxació de les restriccions que han entrat en vigor aquesta setmana i amb l'arribada de la Setmana Santa. «És important complir amb totes les mesures per tenir una Setmana Santa tranquil·la i seguir doblegant la corba», ha apuntat Soriano. El Vendrell té actualment un risc de rebrot de 132, amb 22 casos detectats durant l'última setmana.