Els Mossos i les policies locals de Torredembarra i Creixell col·laboren per aturar una baralla multitudinària.

Policies locals i Mossos dissolen una batalla multitudinària a Creixell i Torredembarra

De la trentena de participants, dues persones han estat detingudes per dos presumptes robatoris amb força

Les policies locals de Torredembarra i Creixell, juntament amb els Mossos d'Esquadra, han intervingut aquesta passada matinada en una baralla multitudinària a la zona limítrofa entre ambdós termes de les localitats del Tarragonès. L'avís dels veïns a les policies municipals ha mobilitzat el dispositiu policial, que ha dissolt la batussa i ha deixat dos detinguts d'entre la trentena de persones involucrades.

Al voltant de les tres de la matinada, la policia local ha acudit al lloc dels fets amb dues patrulles, juntament amb el cos homòleg de Creixell. Arribats al lloc de la baralla, els agents han sol·licitat la intervenció dels Mossos d’Esquadra, que hi ha enviat tres dotacions. A més, la intervenció ha culminat amb la detenció de dues persones que han participat en la batalla, als quals se'ls acusa de dos presumptes robatoris amb violència i força produïts al barri de la Marítima Nord i al mateix municipi de Creixell.

Dos detinguts per dos robatoris amb violència

Els detinguts han sigut traslladats a la comissaria de Mossos d’Esquadra del Vendrell. Amb tot, tant el cos de policia com les locals han valorat l'actuació i la col·laboració positivament. Aquesta intervenció conjunta es produeix, precisament, després que en la darrera Junta Local de Seguretat, celebrada el 20 de juliol, es ratifiqués l’acord de col·laboració entre les policies locals de Torredembarra, Creixell i Altafulla. 

D’altra banda, durant el cap de setmana la Policia Local ha realitzat diverses inspeccions per controlar l’horari de tancament de bars i terrasses. El balanç de l’actuació ha sigut de dos establiments sancionats per incomplir l’horari legalment establert.


Comentaris