Imatge d'una patrulla de la Guàrdia Urbana de Reus

Conduint de manera erràtica: enxampen un nou conductor begut a Reus

Una patrulla el va aturar a l'avinguda de Tarragona

Nou cas d'un conductor begut a la ciutat de Reus. Després de l'episodi viscut al carrer de Navarra del barri Fortuny, ara la Guàrdia Urbana de Reus informa d'un cas en una de les entrades de la ciutat, en concret, per l'avinguda de Tarragona. 

Segons informa la policia reusenca, una patrulla  ha vist el conductor del vehicle en aquest punt de la ciutat a dos quarts i sis minuts de la una de la matinada d'aquest dimecres. En veure que l'individu circulava de manera erràtica, els agents l'han aturat.

Al conductor del vehicle se li ha fet la prova d'alcoholèmia i ha donat un resultat positiu de 0,72 mg/l d'aire expirat, gairebé triplicant la taxa permesa per conduir de 0,25 mg/l. Per aquest motiu, se li ha imputat un delicte  contra la seguretat del trànsit. 

En l'anterior cas al carrer de Navarra, una patrulla dels Mossos d'Esquadra va veure un conductor circulant amb un evident estat d'embriaguesa. En tenir-lo aturat, la policia catalana va sol·licitar ajuda a la Guàrdia urbana de Reus per fer el test d'alcoholèmia. El conductor del vehicle en sotmetre's a la prova ha donat un resultat positiu, en concret, una taxa d'alcoholèmia d'1,23 mg/l  d'aire expirat. 

En aquest cas, l'individu gairebé quintuplicava la taxa d'alcohol permesa de 0,25 mg/l i se li ha imputat un delicte contra la seguretat del trànsit.