Preocupació a l’escola Cèlia Artiga de Reus per la presència constant d'un home davant del centre

L’home no ha interactuat amb els nens però sí que ha perseguit alguna mare
L'individu va amb bicicleta i vesteix de ciclista | google maps

Les mares i pares dels alumnes de l’escola Cèlia Artiga, ubicada al barri de Sol i Vista de Reus, estan preocupats per la presència constant d’un individu als voltants de l’escola. Segons apunta el ‘Diari de Tarragona’, des de principi de curs hi ha un home de mitjana edat amb bicicleta i vestit de ciclista que es passeja per la vora del centre a primera hora del matí, quan els nens entren a classe.

Els pares asseguren que l’home no és veí del barri i tampoc no és pare de cap de les criatures del centre. Creuen que és sospitós que l’home s’aturi, cada dia, davant de l’escola, vestit de ciclista. Tot i que no hi ha hagut cap incident amb els menors, sí que s’ha produït alguna situació incòmoda amb alguna de les mares. En una ocasió, l’home va seguir a una mare fins a casa seva i va trucar per demanar-li aigua. Quan ella va comentar que el seu marit era a casa, l’individu va marxar.

Un grup de mares i pares ja han donat l’avís als Mossos d’Esquadra i a la Guàrdia Urbana, però la policia no pot actuar si no hi ha cap delicte, i únicament poden identificar l’home. Des de l’escola no els consta que hi hagi hagut cap incident amb els alumnes però que ha informat de la situació a la resta de pares de l’escola a través d’un comunicat, on s’aconsella trucar al 112 en cas de tornar a veure l’individu pels voltants de l’escola.

"😡❗ Borratxo i sense carnet, atropella un jove a Cambrils i fuig del lloc dels fets" "🔴 Detenen a TGN dos lladres que robaven amb violència"