Detingut un home pels Mossos d'Esquadra

Ingressa a presó un home de Salou per amenaçar de mort veïns i Mossos

Utilitzava armes, com vidres, ganivets o pals, per amenaçar els agents o veïns

Arma blanca en mà, un home va amenaçar de mort un veí, davant dels seus fills menors d'edat, a Salou. Els fets succeïen a l'interior d'un edifici i la víctima de les amenaces, va alertar els Mossos d'Esquadra que es van personar a l'habitatge amb un equip d'Ordre Públic (ARRO). 

La víctima va manifestar a la policia que aquesta persona era molt agressiva i que tenia coneixement de diversos episodis violents amb altres veïns i la policia. Per tot això, les patrulles van entrar on vivia el protagonista de les amenaces de mort, un home de 29 anys i de nacionalitat colombiana.

L'arribada dels Mossos va esdevenir en un altre incident, amenaçant de mort amb un fragment de vidre de mirall en forma de fulla de ganivet els agents. Per aquest motiu, va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte d'amenaces greus i atemptat contra els agents de l'autoritat.

Arrestat dies abans

El detingut per amenaces, però, dies abans va protagonitzar fets similars, pels quals també va ser arrestat. Aquest succeïen el 29 d'abril, quan va intentar propinar-li un cop de puny a un dels mossos a l'hora d'identificar-lo.

En quedar en llibertat, el 30 d'abril va sortir al carrer amb dos ganivets, un pal i una ampolla de benzina i va cridar que volia matar els agents que l'havien detingut. En el mateix edifici va coincidir amb un veí i va amenaçar-lo de mort. Per aquests fets, els Mossos d’Esquadra van emetre una ordre de detenció policial i van detenir-lo el 2 de maig.

Després de passar a disposició judicial i quedar en llibertat el 3 de maig, va ser quan es van produir la darrera detenció amb què finalment va ingressar a presó el passat dia 5 de maig després de passar a disposició judicial davant el jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona.

  


Comentaris