A presó dues persones per robar cotxes a l'Alt Camp, conducció temerària i desobediència

Un tercer detingut va quedar en llibertat amb càrrecs

Els Mossos d'Esquadra han detingut a Valls dos homes i una dona com a presumptes autors de tres delictes de robatori o furt d'ús de vehicle, conducció temerària i resistència i desobediència als agents de l'autoritat. La detenció es va produir dijous passat, 30 d'abril, i els tres detinguts tenen 27, 20 i 23 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Valls. A més, els tres detinguts van ser denunciats reiterades vegades per incomplir el confinament. 

La investigació va començar el passat mes d'abril arran dels robatoris de tres vehicles a la comarca de l'Alt Camp. Els Mossos d'Esquadra anaven darrere la pista de tres sospitosos que en reiterades ocasions s'havien escapolit dels controls policials després de cometre els delictes. A més, durant les diverses fugides els arrestats van envestir els vehicles policials.

Els tres investigadors havien incomplert de forma reiterada el confinament i estaven ocupant il·legalment una casa en una urbanització d'Alcover. Per això, el passat 29 d'abril els Mossos van iniciar un dispositiu policial conjuntament amb la Policia de Valls i el cos de Vigilants d'Alcover en aquesta urbanització per tal de detenir-los.

L'endemà, 30 d'abril, es van poder detenir les tres persones a Valls i es van poder recuperar els vehicles robats. L'1 de maig els tres arrestats van passar a disposició judicial al jutjat en funcions de guàrdia de Valls, el qual va decretar presó per a un dels homes i la dona, mentre que al tercer home va deixar-lo en llibertat amb càrrecs.

"Atenció: Un sospitós de coronavirus s'escapa de l'Hospital Sant Joan de Reus" "Ara mateix: Més de 6.600 abonats sense llum a Mont-roig"