Ingressen a presó dos joves de Salou pels robatoris en quinze domicilis del municipi

Mossos d'Esquadra els va detenir el 10 d'abril

El cos de  Mossos d'Esquadra van detenir, el 10 d'abril, a dos joves, de 18 i 19 anys, i nacionalitat marroquina, veïns de Salou. Els detinguts són sospitosos d'haver realitzat 15 delictes de robatori amb força a interior de domicili

 

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

 

La investigació es va iniciar durant la segona quinzena del mes de març després de produir-se diversos robatoris a l’interior d’habitatges, bàsicament segones residències a la platja de Ponent de Salou. L’operatiu va registrar les primeres dues detencions el dia 2 d’abril, en concret dos homes de 21 i 23 anys, ambdós de nacionalitat marroquina i veïns de Salou, com a presumptes autors de dos delictes de robatori amb força a domicili els dies 13 i 19 de març. Els dos detinguts van ingressar a presó dos dies després. 

 

Recuperats objectes sostrets

Amb les diferents pistes i proves recollides, la policia catalana va localitzar i detenir el 10 d’abril altres dos autors de quinze robatoris més a Salou. A les dues entrades i perquisicions en els domicilis dels detinguts es van poder recuperar diversos objectes sostrets, principalment televisors i petits electrodomèstics. Es dona la circumstància que una sola nit van robar pràcticament en tots els habitatges d’una mateixa comunitat

 

Els dos homes acumulaven fins a cinc denúncies administratives per infringir el reial decret d’estat alarma el qual obliga a confinar-se a conseqüència de pandèmia COVID-19.  Els dos detinguts van passar el 10 d’abril a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona qui en va decretar el seu ingrés a presó, mesura la qual es va fer efectiva aquest passat dimarts.