Imatge d'un guàrdia civil davant del cotxe patrulla

Demanen sis anys i mig de presó a una mare que venia droga a Tarragona amb l'ajuda del seu fill menor

La processada acumula cinc condemnes anteriors per fets similars

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Una mare del barri tarragoní de Torreforta  s'asseurà el 6 de març a la banqueta dels acusats de l'Audiència de Tarragona per traficar amb droga a casa seva. El seu fill, que tenia 17 anys quan els van enxampar, l'ajudava amb les transaccions. La fiscalia demana per a la dona sis anys i mig de presó  per un delicte contra la salut pública amb l'agreujant qualificada de reincidència, atès que acumula cinc condemnes anteriors. Els fets es remunten al juny del 2017, quan la Guàrdia Civil va comprovar que la mare i el fill —contra qui se segueix un procediment a la Fiscalia de Menors— venien drogues en uns baixos del carrer Priorat. Durant un dispositiu els agents van identificar sis compradors, als quals van intervenir dosis de cocaïna i heroïna.

Davant d'aquestes evidències el jutjat de guàrdia va acordar l'entrada i registre en el domicili. Els agents van arrestar la dona i el fill, i van intervenir una llibreta amb anotacions de les transaccions, tres telèfons mòbils i un disc dur. A la processada li van trobar 870 euros fraccionats en bitllets que duia amagats a l'interior dels sostenidors. A més de la pena de presó, la fiscalia també li demana prop de 44 euros de multa.