Un home afronta tres anys i mig de presó per tocar el cul a una dona a Santa Carles de la Ràpita

L'acusat també va increpar una altra vianant mentre es masturbava

Un home s'enfronta a tres anys i mig de presó acusat d'abusar sexualment de dues dones que caminaven pel carrer a Sant Carles de la Ràpita el 21 de setembre de l'any passat. Segons relata la fiscalia, el primer cas va passar cap a tres quarts d'una del migdia quan l'individu circulava en cotxe pel carrer Fundadors i, amb la intenció de «satisfer els seus desitjos libidinosos», va treure mig cos per la finestra del vehicle i va tocar el cul a una vianant, posant-li les mans entre les cames.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Així mateix, cap a dos quarts de dues, l'home va aturar el vehicle al carrer de la Cinta i, des de dins, va increpar una vianant. «Que bona estàs», li va dir mentre es tocava els genitals, masturbant-se amb els pantalons descordats. Segons la fiscalia els fets constitueixen dos suposats delictes d'abús sexual, per cadascun dels quals demana un any i nou mesos de presó.

En la declaració davant el jutjat d'instrucció d'Amposta, l'acusat va admetre que aquell dia va agafar el cotxe, però va negar els fets i que li hagués tocat el cul a ningú. El cas arribarà pròximament a judici al jutjat penal de Tortosa.

"💥 Un borratxo protagonitza un espectacular accident al camí entre Vila-seca i Cambrils" "😡 MOLT FORT: El Vendrell en alerta per l'aparició d'uns gatets morts maltractats"