Imatge d'arxiu d'una patrulla de la Policia Local de Cambrils

El prostíbul desmantellat a Cambrils va seguir en funcionament després de l'actuació policial

Algunes fonts apunten que «haurien utilitzat la denúncia per regularitzar la situació de les noies»

Dues setmanes després de l'operació contra l'explotació sexual que va sacsejar el municipi de Cambrils, arriben novetats i no precisament tranquil·litzadores. Si ho recordem, en l'operatiu dut a terme per agents de la Policia Nacional, es va detenir a un agent de la policia local cambrilenca que treballava en un altre departament del consistori. Ara, segons ha pogut saber aquest mitjà, el prostíbul on es va realitzar l'operatiu policial ha continuat en funcionament després de l'actuació. Així ho han confirmat a TarragonaDigital diverses fonts coneixedores de la situació. 

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Algunes de les fonts consultades han apuntat a aquest mitjà que «la denúncia d'explotació sexual hauria servit per regularitzar la situació de les noies al nostre país. El protocol indica que les dones víctimes d'explotació sexual accedeixen per la via ràpida a un permís de residència espanyol». 

Empresaris cambrilencs

Altres fonts, amb vincles amb el consistori de Cambrils, han manifestat que «darrere de l'establiment comercial, que donava cobertura al prostíbul hi podria haver noms de tota la vida del poble, empresaris força coneguts. Darrere del prostíbul hi ha molt més rerefons de què sembla». L'establiment comercial, en concret, era un centre de bellesa i la responsable va ser detinguda en l'operació, què va acabar amb sis persones arrestades. L'alt càrrec de la policia local cambrilenca que va sortir esquitxat en aquesta operació va ser detingut després de ser citat a la comissaria de la Policia Nacional, el cos encarregat d'investigar aquesta presumpta xarxa d'explotació sexual


Comentaris