Reapareix, després de 10 dies, l'avi perdut del barri de Sant Salvador de Tarragona

Algunes informacions apunten que actualment es troba en una residència

Bones notícies. El veí del barri de Sant Salvador, a Tarragona, Manuel Prieto, ha sigut localitzat sa i estalvi aquest dilluns, 22 de juny. Prieto, de 84 anys d'edat, va ser vist per darrera vegada el passat divendres, 12 de juny, en un bar de Sant Salvador. 

Ara per ara, i segons algunes informacions, aquest padrí tarragoní es troba en una residència i està en bon estat de salut. L'associació de veïns de Sant Salvador i Sant Ramon s'ha bolcat en la cerca de Manuel Prieto.  L'entitat, des del seu perfil de Facebook, apuntava que un dels motius pels quals hauria pogut desaparèixer Prieto és que «s'hagi desorientat».

Noms coneguts del barri, com l'antiga presidenta de l'associació de veïns, i regidora del grup municipal Junts per Tarragona, Cristina Guzmán, van informar, al seu dia, que la Guàrdia Urbana va intentar localitzar Manuel Prieto al seu domicili però no el va trobar. Ara, finalment, després de 10 dies de patiment per amics, coneguts i familiars, Prieto ha reaparegut.

 
Publicada por Associació de veïns de Sant Salvador i Sant Ramon en Lunes, 22 de junio de 2020

"S'activa de nou la 'caça a l'incívic' als contenidors del Vendrell" "Atenció: Nou cop policial contra el tràfic de droga a Calafell"