Unitat d'Intervenció de Muntanya dels Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra rescaten una dona atrapada per la neu a casa seva a Ulldemolins

La dona se suma a les sis persones rescatades ahir a Montblanc | La dona es troba sana i estàlvia

Nou cas d'aïllament a causa del  temporal  de neu. La Unitat d'Intervenció de Muntanya dels Mossos d'Esquadra va localitzar ahir diumenge, 10 de gener, una dona que es trobava completament aïllada per la neu a la seva casa d'Ulldemolins. Segons ha informat el cos policial, actualment la dona es troba sana i estàlvia.

La dona  evacuada se suma a les sis persones que van quedar  atrapades ahir al Mas de l'Arlequí de Rojals, a Montblanc. Es tracta dels propietaris i dos clients, que van ser traslladats al nucli urbà de la pedania. Segons va informar Ràdio Montblanc, els vehicles dels evacuats van quedar atrapats per un gruix  de neu de  mig metre.

En aquest sentit, la tasca de les màquines  llevaneu i la col·laboració dels veïns ha estat crucial per  netejar les  carreteres i vies interurbanes per garantir, com a mínim, els serveis essencials. Gràcies a això, una ambulància ha pogut pujar avui al poble per atendre a una persona malalta.

Per altra banda, l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil  de Valls es va mobilitzar per rescatar a una família que també havia quedat atrapada al camí del Tomb de la Paella, a l'N-240, en direcció a Figuerola del Camp.