Image d'arxiu d'un helicòpter dels Bombers duent a terme un rescat de muntanya

Rescaten un home ferit que havia caigut a les roques, a la costa de Tamarit

Els fets es van produir durant el migdia d'ahir dissabte, 22 d'agost | Va ser traslladat en ambulància fins a l'Hospital de Sant Pau i Santa Tecla

Nou rescat dels Bombers a la costa tarragonina. Durant el migdia d’ahir dissabte, 22 d’agost, un home va caure en una zona de roques a tocar del castell de Tamarit, a la ciutat de Tarragona. Els fets es van produir en un espai inaccessible per a l’ambulància, cosa que va obligar a activar l’helicòpter dels Bombers amb el Grup de Recolzament d’Accions Especials (GRAE) —que finalment no va haver d’actuar—, a més d’una dotació terrestre.

L’home, ferit a la cama, estava conscient i estable, i els bombers el van atendre en una primera instància, al lloc dels fets. Posteriorment, el van traslladar en llitera fins a una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que esperava a la zona, i va ser evacuat per carretera cap a l’Hospital de Sant Pau i Santa Tecla. La Guàrdia Urbana de Tarragona i efectius de la Creu Roja també van treballar en el rescat.


Comentaris