Rescaten un menor ferit en un riu de la Sènia

Al llarg del cap de setmana hi ha hagut dos rescats més, un a l'Alt Camp i un a la Conca de Barberà

L'equip de rescat dels Bombers de la Generalitat ha tingut un cap de setmana mogut a la demarcació de Tarragona, després de tres operatius entre dissabte i diumenge. L'últim ha estat al municipi de la Sènia, a la comarca del Montsià, quan un menor ha resultat ferit en una cama quan es banyava al riu a la zona del pont de Malany.

El servei d'emergències rebia l'avís als volts de dos quarts de sis de la tarda i, per a realitzar el rescat, es van activar quatre dotacions i l'helicòpter amb el Grup de Recolzament d'Actuacions Especials (GRAE). Per poder accedir, van fer-ho amb una barca.

A més dels efectius del GRAE, també han actuat l'Equip de Rescat i Intervenció (ERI) del Sistema d'Emergències Mèdiques, els quals han fet atenció al ferit dina l'aigua del riu. El menor ha estat traslladat amb un matalàs de buit fins a l'ambulància del SEM, per poder-lo portar a l'helicòpter dels Bombers. Aquest ha evacuat el menor ferit fins a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa.

Cap de setmana de rescats a la demarcació de Tarragona

Els Bombers de la Generalitat han hagut d'actuar en dos rescats més aquest cap de setmana. El primer va succeir el dissabte la matí, quan un home havia patit una caiguda al Toll de l'Olla de Farena, al terme municipal de Mont-ral. L'home, de 33 anys, es va fer mal a l'espatlla quan saltava des del Toll de l'Olla. Els bombers van immobilitzar l'home ferit, que s'havia dislocat l'espatlla, i va ser traslladat al Pius Hospital de Valls.

Ja el diumenge, al terme municipal de Vilaverd, una dona era rescatada després de fer-se mal al turmell mentre feia una excursió a la zona del Clot d'En Goda. L'helicòpter va rescatar l'excursionista i la va traslladar fins a una zona a peu de carretera, on una ambulància del SEM l'esperava. Finalment, va ser evacuada a un centre hospitalari.

"Assalten una jove a primera hora del matí en una platja del Vendrell" "Onada de robatoris en zones de platja de la Costa Daurada"