Imatge de la Creu Roja en una llanxa de Salvament Marítim durant un rescat al mar

Rescaten a Torredembarra un menor d'edat a la deriva quan practicava paddle surf

Una embarcació del Club Marítim Torredembarra l'ha recollit sa i estalvi

Gran ensurt aquest matí al municipi de Torredembarra. Un menor d'edat ha quedat a la deriva a sobre d'una taula de paddle surf i no podia tornar a la platja. Per aquest motiu, s'ha alertat al servei d'emergències, el qual ha activat a Salvament Marítim i Creu Roja.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

L'avís s'ha realitzat a un quart i cinc de les dotze del matí. Salvament Marítim ha sol·licitat l'activació de l'embarcació LS Calipso de Creu Roja per fer les tasques de rescat davant la platja de Torredembarra

Un cop activada la barca, moments abans de la seva arribada a la localització on hi havia el menor, una embarcació del Club Marítim Torredembarra l'ha recollit sa i estalvi.

Creu Roja, aprofitant aquest incident al Mediterrani, ha recordat que abans de fer qualsevol esport nàutic és important consultar les condicions meteorològiques per prevenir situacions de risc a l'aigua.