Un restaurant a Reus amagava un espai de culte islàmic al seu soterrani

La Guàrdia Urbana de Reus ha clausurat el soterrani, ja que no tenia els permisos necessaris
La Guàrdia Urbana de Reus ha clausurat l'oratori | Google Maps

Un veí de Reus feia una denúncia per un espai de culte islàmic a l'avinguda de Salou, durant la setmana passada. La Guàrdia Urbana de Reus s'activava per aquest motiu i va anar fins al lloc on suposadament hi havia aquest espai, trobant-lo en un soterrani d'un restaurant de la via reusenca, segons informa el 'Diari de Tarragona'. 

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

Clausurat l'espai de culte islàmic

Un restaurant de l'avinguda de Salou, el qual té tots els papers en regla, ha vist com es clausurava i tapiava el seu soterrani per haver-lo convertit en un espai de cultes islàmic sense llicència. La Guàrdia Urbana de Reus havia estat alertada de l'existència d'aquest lloc a través d'una denúncia que havia arribat i, en comprovar-ho, es va actuar en conseqüència. 

El soterrani, el qual era molt ampli, estava ple de catifes per als clients i veïns de la zona per poder utilitzar-lo a l'hora de resar.

La decisió del tancament d'aquest espai, segons el citat mitjà, es fa per la falta de llicència per al culte, així com alguna altra activitat, ja que no es podia utilitzar l'espai perquè no tenia cap mena de permís. Així mateix, es podria tornar a utilitzar per a resar, en cas d'adequar-lo a les necessitats i obtenir els permisos corresponents.

"🚙 Abandona el seu cotxe després d'estavellar-lo contra dos turismes aparcats a TGN" "🔥 Nit que podria haver estat tràgica Altafulla amb 2 incendis provocats en una casa"