La Guàrdia Urbana de Reus fent un control nocturn

Roba un ciclomotor, el condueix begut i acaba a l'hospital després de patir un accident a Reus

La Guàrdia Urbana li ha imputat tres delictes

Irònica situació la que ha viscut un reusenc les darreres hores, que ha acabat a l'hospital després de robar un vehicle que no era seu. La Guàrdia Urbana de Reus ha imputat a un home un delicte de robatori, un altre per conduir sota els efectes de l'alcohol i un tercer delicte per no haver obtingut mai el permís de conduir. 

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

L'home en qüestió ha robat un ciclomotor i ha circulat amb ell anant sota els efectes de l'alcohol, fins que s'ha accidentat. A causa de l'accident, l'individu ha resultat ferit i ha hagut de ser ingressat a l'Hospital Sant Joan de Reus. Per tot, la Guàrdia Urbana de Reus li ha imputat els tres delictes de robatori, conducció sota els efectes de l'alcohol i no haver obtingut mai el carnet.

Dues noies detingudes després d'agredir un taxista i dos agents de la Guàrdia Urbana

No és l'únic succés que ha tingut lloc a la capital del Baix Camp aquest cap de setmana. La policia reusenca ha detingut dues noies que van agredir un taxista i dos agents de la Guàrdia Urbana. Les noies van viatjar en un taxi i, a l'hora de pagar la carrera, que ascendia a 11,75 euros, s'hi van negar i van agredir el taxista.

Més tard la Guàrdia Urbana va localitzar les dues agressores i, en voler identificar-les, elles es van mostrar alterades i agressives i també van acabar agredint els agents reusencs. Per tot, han acabat detingudes per agressió i per atemptat contra els agents de l'autoritat.