GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Roba un vehicle i acaba cometent sis delictes pels carrers de Tarragona

Va fugir de la Guàrdia Urbana de Tarragona tirant-se del vehicle en marxa | Es va negar a a fer la prova d'alcoholèmia
Imatge d'arxiu de dos agents de la Guàrdia Urbana de Tarragona. | ACN

 

Un home ha estat condemnat per cometre sis delictes en un mateix dia a la ciutat de Tarragona. Els fets van succeir el passat divendres al barri de Campclar, quan va robar un vehicle i, l'endemà, anava conduint begut pels carrers de Bonavista quan va ser detectat per la Guàrdia Urbana de Tarragona, segons informa el Diari de Tarragona. Des d'aquest moment, l'home va intentar fugir, però va acabar arrestat. 

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Salta begut del cotxe en marxa

El seguit d'infraccions i delictes que va cometre el condemnat va començar divendres a la nit quan va robar un cotxe a Camplcar a la porta de la casa del seu propietari. Tot seguit, aquest va desaparèixer fins l'endemà  al matí quan, agents de la Guàrdia Urbana de Tarragona, el van veure circulant a gran velocitat i de forma temerària pels carrers de Bonavista. 

 

Els agents tarragonins van indicar-li que s'aturés, però aquest, no va fer-ho i va començar a fugir pels carrers del barri, fins que va saltar del vehicle en marxa i va començar a córrer. El cotxe va acabar col·lidint contra un arbre.

 

Finalment, després de diverses ordres per aturar-se, l'home va ser enxampat i reduït a terra pels agents. Aquest, es va negar a fer la prova d'alcoholèmia.

 

Condemnat per sis delictes

El Jutjat d'Instrucció número 6 de Tarragona ha condemnat a l'acusat amb un total de sis delictes. En primer lloc, per un robatori de vehicle i un furt lleu, pels quals haurà de realitzar treballs comunitaris i una multa de 60 euros. 

 

Així mateix, per resistència als agents de l'autoritat, conduir sense permís de conduir i donar positiu per alcoholèmia, així com negar-se a fer la prova de l'alcohol, li ha caigut una pena de 726 euros de multa, treballs comunitaris, no poder conduir durant 20 mesos i quatre mesos de presó. 

 

També haurà d'indemnitzar l'Ajuntament de Tarragona pels danys causats al mobiliari urbà en col·lidir el vehicle contra un arbre i la vorera.