Una mà sostenint un mòbil

Roben 15 mòbils trencant els prestatges d'una botiga Movistar a plena llum del dia a Torredembarra

Tot i que hi havia testimonis, els lladres van cometre el furt i van fugir corrents | La mascareta i una gorra, suficient per ser irreconeixibles davant les càmeres de seguretat

Uns lladres roben 15 telèfons mòbils procedents d'una  botiga Movistar a Torredembarra. Segons una investigació dels  Mossos d'Esquadra i que relata el Diari de Tarragona, ahir al matí es va produir un furt al número 27 del  passeig de la Sort, on la companyia de telefonia té ubicada una botiga.


Pels volts de les deu del matí, tres persones van entrar al local, vestits amb jaqueta fosca i dos d'ells duien una  gorra  que els tapava el rostre davant les càmeres de vigilància, sumat a la mascareta obligatòria, que feia gairebé impossible reconèixer-los facialment.


Els lladres no estaven sols a la botiga, però tot i això van prosseguir amb els seus plans i van trencar dos dels prestatges  que hi havia, mentre una treballadora de la botiga estava darrere el taulell. En un tres i no res, els lladres es van fer amb  una quinzena de mòbils, davant la incredulitat dels presents sobre el que estaven presenciant.


Els lladres van fugir, amb els objectes sostrets, cap a la plaça Catalunya, segons apunten alguns testimonis. Seguidament, la treballadora va trucar al seu cap i aquest va notificar els fets a la Policia Local.

Tres homes joves, d'entre 20 i 30 anys

Els agents de la  Policia Local  van acudir a la botiga i van assumir el pes de la investigació, tot i que va ser notificat també als Mossos d'Esquadra. La policia va recollir tota la  informació dels fets, parlant amb els testimonis  de dins la botiga i els que havien presenciat cap a on es dirigien els  lladres, mentre una altra patrulla pentinava els carrers a la recerca d'indicis.

Segons les descripcions, els lladres eren d'aparença jove, d'entre 20 i 30 anys. Els agents van demanar al propietari les imatges de les càmeres de seguretat i se li va recomanar que presentés denúncia per poder quantificar el valor dels telèfons robats i de les destrosses ocasionades al local.