Entren a robar al bar del camp de futbol del barri tarragoní de la Granja

Els lladres s'haurien emportat «300 euros en gelats i 200 en metàl·lic», segons l'encarregat de l'establiment
Els lladres s'haurien endut «300 euros en gelat i 200 en metàl·lic» del bar del camp de futbol del barri tarragoní de La Granja | Cedida

El camp de futbol municipal del barri tarragoní de la Granja ha patit el segon robatori en poc més de deu dies. Aquest divendres, 10 de gener, s'ha conegut que uns lladres han forçat la porta d'accés al bar del recinte i s'han endut, segons l'encarregat de l'establiment, «uns 300 euros en gelats i 200 en metàl·lic». Així mateix, també haurien desaparegut les claus del vestuari d'un dels clubs que entrenen a la Granja, el Tecnifutbol. De fet, és aquesta mateixa entitat qui és responsable del bar del camp perquè té la concessió municipal.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Segons sembla, també haurien intentat entrar al vestuari del Tarragona Futbol Club, l'altra entitat de la Granja. El passat 30 de desembre, el Tarragona va patir un greu robatori que els hi va suposar una important pèrdua de material. 

Gairebé el 100% del material esportiu

El degà del futbol tarragoní va tancar 2019 interposant una denúncia pel tercer robatori que van patir durant l'any passat. El 30 de desembre, els responsables de l'entitat van veure com els hi havien pres gairebé el 100% del material esportiu: pilotes de futbol 1, de futbol 7, d'entrenament i piques, cons i material divers de bitlles catalanes, una de les seccions del Tarragona. 

"🔴URGENT: Busquen una menor desapareguda fa 4 dies a Montblanc" "🔴 ALERTA: Nou jove detingut pels aldarulls de l'octubre a TGN"