Trenquen l'aparador a base de pedrades i roben a una botiga del carrer Llovera de Reus

Han llençat una pedra de grans dimensions contra el vidre i han entrat
Els lladres van llençar una pedra de grans dimensions contra el vidre | cedida

Una botiga del carrer Llovera de Reus ha patit un robatori amb força la matinada d'aquest dimecres, 10 de juny. Els autors del robatori són tres joves que han aconseguit entrar a la botiga després de trencar el vidre de l'aparador i la porta a base de pedrades

El robatori s'ha produït al voltant de dos quarts de dues de la matinada, quan els tres joves han llençat una pedra de grans dimensions contra l'aparador i han trencat el vidre de la botiga de roba Esther Martín, ubicada la número 60 del carrer Llovera. Un cop el vidre trencat, els lladres han accedit a l'interior de la botiga i després n'han sortit amb diversos objectes a les mans. El soroll del vidre ha fet alertar una veïna que viu al carrer Llovera, que ha sigut qui a la 1.40 hores ha donat l'avís a la Guàrdia Urbana de Reus i els Mossos d'Esquadra. 

Un cop rebut l'avís, la policia ha procedit a avisar el propietari de la botiga, que ha acudit fins al lloc dels fets. Ja al matí, s'ha procedit a reparar la porta, que havia quedat tota esquerdada a causa del cop de pedra. El propitetari ja ha interposat la denúncia a la comissaria dels Mossos d'Esquadra, tot i que encara no s'ha pogut determinar quins objectes van robar els lladres. Els Mossos s'han encarregat de la investigació del robatori.

"'Al sac i ben lligats': La surrealista troballa dels Mossos en un pis d'Amposta" "Preocupació a Coma-ruga: noves ocupacions d'habitatges durant el confinament"