Robatori en una fruiteria de la Part Baixa de Tarragona

Els fets es van produir durant la tarda de divendres, 15 de novembre, a la fruiteria Can Domènech
Imatge de la fruiteria Can Domènech, a Tarragona | Twitter / @BarridelPort

Nou robatori a la Part Baixa de Tarragona. Durant la tarda de divendres, 15 de novembre, la fruiteria Can Domènech, situada al tram final del carrer d’Apodaca, va patir un assalt perpetrat per un grup de cinc joves menors d'edat i coneguts al barri, tal com apunten diversos testimonis.

Segons avançava el blog del Barri del Port, recollint la vivència de la dependenta, els lladres van entrar a la botiga i van endur-se ampolles de vi i whisky. La dona, davant dels fets, va poder retenir un dels nois que, en el forcejament, la va fer caure.

Interceptats pels Mossos

Immediatament, la mateixa treballadora va alertar els Mossos d’Esquadra, que van interceptar els joves als carrers dels voltants, comissant-los les ampolles, a més de diversos articles i un telèfon mòbil que també haurien estat robats.

La regent de la fruiteria, en declaracions al mateix blog, va explicar que va passar «molta por», ja que cap a les vuit del vespre, els nois van tornar a passar per davant de l’establiment, tot saludant-la de forma burleta i desafiant, i dient-li que hi tornarien.

«Falta de seguretat al barri»

Amb aquest mal tràngol, des de Can Domènech han volgut denunciar «la falta de seguretat al barri» i la «falta de justícia» contra casos com aquest, que denoten la voluntat reincident d’aquests individus i les «poques conseqüències» que tenen els seus actes.

També et pot interessar

"👮🔥Detingut per calar foc a un contenidor a Reus" "🔴ATENCIÓ: Rescaten una excursionista ferida a la serra de la Mussara"