Imatge de la furgoneta assaltada al carrer Francolí de Torreforta

Denuncien l'increment de la inseguretat als barris de Ponent de Tarragona

Els fets haurien succeït durant el toc de queda

El conseller de Seguretat de l'Ajuntament de Tarragona, Manel Castaño, ha explicat, aquest dimecres, 2 de desembre, que els delictes denunciats a la ciutat de Tarragonahan baixat un 23% aquest 2020. Per zones, el descens més significatiu s'ha produït a la Part Alta, un 40%, i als barris de Ponent, un 28%. Tot i les bones dades, i les mesures preses pel consistori, conjuntament amb altres administracions i cossos policials, com ara els Mossos d'Esquadra, la tranquil·litat no acaba d'arribar als barris de Ponent.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

De fet, aquest dijous, 3 de desembre, l'usuari de Facebook, Tonny Rojo, ha fet públic, a la pàgina comunitària 'Recuperemos nuestros barrios', que han assaltat una furgoneta al carrer Francolí de Torreforta. Rojo ha acompanyat la seva denúncia amb imatge on es veu la porta del vehicle oberta i tot de productes de l'interior tirats a terra. 

Assalt durant el toc de queda

La publicació de Tonny Rojo ha provocat la reacció de nombrosos veïns i veïnes de Tarragona, fent viral el contingut. Alguns d'ells, com en Freddy Tost, creuen que actes delictius com el denunciat «ens han de portar a assistir a la concentració d'aquest dissabte». Altres, com Anaid Folck, han alertat que la situació es complica perquè «aquesta matinada, entre els carrers Gaià i Gandesa, hi ha un personatge mirant quin cotxe pot obrir. Trucar a la Urbana? Per què? Tots sabem que no vindran. La inseguretat que tenim va en augment». 


Comentaris