Onada de robatoris en habitatges a la urbanització Solimar de Tarragona

Els lladres haurien entrat dues vegades a la mateixa casa | Els veïns han demanat una reunió urgent amb el conseller de Seguretat

Onada de robatoris als carrers de la urbanització Solimar de Tarragona. Aquesta setmana, els lladres haurien entrat tres vegades en diferents habitatges d'aquest indret de la zona de Llevant. 

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

El primer furt s'hauria produït, segons informacions publicades, el dilluns, 10 de febrer, a la nit. Els veïns van tornar al domicili i van espantar els lladres que van fugir direcció a la zona boscosa que hi ha darrere de Solimar. Els autors del furt s'haurien emportat, entre altres, diners i joies. El dimecres al matí, els lladres van intentar entrar de nou a l'habitatge. Ara bé, encara que van aconseguir esberlar una reixa, no van superar una porta metàl·lica i van haver de marxar de nou.

 

La matinada de dimecres 12, a dijous 13, de febrer els lladres van entrar a un altre habitatge. Es dóna la circumstància que els tres atracaments s'haurien produït en domicilis ubicats al mateix carrer de la urbanització Solimar. 

 

Preocupació veïnal

Els tres atracaments d'aquesta setmana s'afegeixen a l'assalt que es va produir fa un parell de mesos a la mateixa zona. Aquesta nova onada de robatoris hauria augmentat la preocupació dels veïns de la zona que han demanat una reunió d'urgència amb el conseller de Seguretat Ciutadana de l'Ajuntament de Tarragona, Manel Castaño. 

 

 

 

Més notícies de la categoria Successos