Entren a robar de matinada al conegut 'Museu del Vermut' de Reus

Els assaltants s'han endut tots els diners de la caixa enregistradora
Els Mossos han confirmat el robatori a primera hora d'aquest dissabte | TarragonaDigital

Matinada molt moguda en un dels establiments més cèlebres de la ciutat de Reus. Durant la nit de divendres a dissabte, uns (o un) desconeguts han entrat a robar al restaurant 'El Museu del Vermut' del carrer Vallroquetes i s'han endut tots els diners de la caixa enregistradora.

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Els responsables del local han confirmat a TarragonaDigital que, si bé encara no han quantificat el valor de la pèrdua, la resta de l'establiment sembla estar en bones condicions tret de la porta, forçada per cometre el furt. Ja han presentat la denúncia formal a uns Mossos d'Esquadra que investiguen per identificar els autors.

Els delinqüents s'han endut els diners de la caixa enregistradora

'El Museu del Vermut' romania tancat, evidentment, com tots els establiments de restauració i hostaleria que s'han vist afectats de ple per la pandèmia del coronavirus des de fa més de trenta dies arreu del territori. Les víctimes del robatori sí que han volgut aprofitar per «agrair la rapidesa i l'efectivitat» dels agents tot just rebre l'avís del delicte.

"INDIGNANT maltractament a un gos que la policia d'Amposta ha pogut salvar" "UN ALTRE: Enxampen un bar de l'Ebre obert en ple estat d'alarma"