Roben de nit foradant una paret en una ferreteria del Vendrell

Els lladres han entrat amb el mètode del butró

Nou robatori nocturn a un comerç del Vendrell. Segons ha avançat RTV el Vendrell, aquesta matinada s'ha produït un robatori a la Ferreteria Jaume, ubicada a la carretera de Tarragona. Els lladres han fet servir el mètode del butró, que consisteix a fer un forat a la paret des de l'exterior per accedir a l'interior. En aquest cas, el forat que han fet ha permès als lladres entrar per la zona dels lavabos.

 

S'enduen diners de les caixes

Segons la televisió local, els autors del robatori s'han endut diners que hi havia a les caixes registradores i a la caixa forta, abans de fugir. Els Mossos d'Esquadra s'han fet càrrec de la investigació. Fa pocs dies, un altre comerç del Vendrell, en aquest cas una botiga d'informàtica del centre, ja va patir un robatori de matinada.

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

"Aquest matí: Cau des de 5 m. en un desafortunat accident a la biblioteca de Vila-seca" "Roben per segon cop en poc temps un gran camió de mudances a Cunit"