Roben un patinet per a persones amb mobilitat reduïda a una discapacitada a Tarragona

La família ha interposat la denúncia als Mossos d'Esquadra però demanen també col·laboració ciutadana a les xarxes socials

Un missatge a les xarxes socials ha començat a córrer aquest dimecres 1 de maig demanant ajuda. Es tracta de la història de la Francisca, una jove de Tarragona que té mobilitat reduïda i que és la protagonista d'uns fets que demostren que els lladres no tenen escrúpols. La Francisca es trobava la nit del dimarts 30 d'abril a la zona del carrer Comte de Rius de Tarragona just al davant del restaurant Da Nicola. Allí va ser on va deixar el patinet que l'ajuda a desplaçar-se i li dona tota l'autonomia que necessita per dur una vida amb normalitat i no haver d'utilitzar una cadira de rodes, tal com ella mateixa explica.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Quan la jove va anar a buscar el patinet, el qual està indentificat amb un distintiu que indica que es tracta d'un vehicle per a persones amb mobilitat reduïda, va veure que ja no hi era. Algú l'havia robat sense ni tan sols immutar-se veient que es tractava del vehicle d'una persona amb discapacitat. Davant d'aquesta situació, la jove i la seva família van anar a la comissaria dels Mossos d'Esquadra per interposar la denúncia i intentar recuperar el patinet. 

 

També han iniciat una campanya per les xarxes socials per fer una crida a la ciutadania, demanant la col·laboració de les persones, ja que en més d'una ocasió ha resultat efectiva en casos similars. Així doncs, la Francisca i la seva família expliquen que el patinet és molt característic com es pot veure a la imatge i demanen que, si algú el veu o sap qui l'ha pogut robar, es posin en contacte amb ella a través de les xarxes socials o truquin als Mossos d'Esquadra, ja que hi ha interposada una denúncia i aquests contactarien amb ella. Una nova fita per a la solidaritat ciutadana, que podria acabar amb final feliç amb la col·laboració de la gent.