Un individu robant un mòbil en un taller de Tarragona

Les càmeres de seguretat d'un taller enxampen l'autor d'un robatori a Tarragona

L'individu va agafar un telèfon mòbil

El propietari d'un taller mecànic del barri de Sant Pere i Sant Pau de Tarragona ha denunciat un furt que ha patit a l'interior de l'establiment. En conseqüència d'aquest fet, ha fet la denúncia a través de les xarxes socials per advertir l'oferiment de l'objecte robat a través del mercat negre

Segons ha publicat el propietari del taller  tarragoní a través d'un vídeo a les xarxes socials, es veu com entra un individu a l'interior del local mecànic. Aquest, un cop dins, va mirant la zona i, en veure que no hi ha ningú, localitza un telèfon mòbil —un RedMi note 9 de la marca Xiaomi amb una funda de color blau—. Abans d'agafar-lo, fa un parell de mirades en direcció la porta del taller per comprovar que no hi hagi ningú i, un cop ho certifica, l'agafa i surt del local. 

L'individu que comet el robatori, com es pot veure en les imatges del vídeo que ha compartit el propietari, va vestit amb roba  de color clar i va amb una gorra  fosca i una bossa amb bandolera.

El propietari del taller, afortunadament, ha enregistrat les imatges amb la càmera de seguretat del negoci i ha pogut veure com s'ha comès el furt. En aquest sentit, ha volgut alertar a la gent d'aquest incident i del possible negoci al mercat negre que vulgui fer amb el seu telèfon mòbil. Per aquest motiu, ha demanat que es comparteixin les imatges per, si amb sort, algú ha vist a l'individu de les imatges o li han ofert l'objecte que havia agafat.