Tres joves atraquen amb violència una persona al centre de Tarragona

La víctima va haver de ser traslladada a l'hospital per les ferides que va patir, ja que els joves portaven pals i un ganivet que van utilitzar

La Guàrdia Urbana de Tarragona va localitzar els presumptes autors del robatori amb violència.
La Guàrdia Urbana de Tarragona va localitzar els presumptes autors del robatori amb violència. | Ajuntament de Tarragona
03 d'abril del 2024

La nit del 2 d'abril, la Guàrdia Urbana de Tarragona va detenir tres joves, d'entre 18 i 24 anys, per un presumpte robatori amb violència. A les 23.30 hores, una trucada ciutadana va alertar sobre una presumpta baralla al centre de la ciutat.

Tres unitats de la policia municipal es van desplaçar immediatament al lloc dels fets, on van trobar una persona amb ferides al cap i sang. La víctima va explicar que l'agressió no va ser fruit d'una baralla, sinó d'un intent de robatori, ja que tres individus l'havien atacat i intentat prendre una cadena que portava al coll.

A partir de la descripció facilitada, les patrulles van rastrejar els voltants i pocs minuts després van localitzar tres individus en un carrer que coincidien amb la informació proporcionada per la víctima. Un d'ells portava un ganivet i un pal, presumptament utilitzats durant l'agressió.

Els tres presumptes autors del robatori amb violència van ser detinguts per la policia, mentre que la víctima va ser traslladada a l'hospital, on va rebre assistència mèdica i sutures a causa de les ferides.