Roben 300 litres de gasolina de diversos camions de Nordvert a Torredembarra

Els fets es van produir el passat dimecres a la matinada
El robatori de la gasolina es va produir a diversos camions de Nordvert. | TarragonaDigital

La matinada del passat dimecres, 6 de novembre, es va produir un robatori a la seu de l'empresa Nordvert Sorigué a Torredembarra, que es troba situada al camí de la protectora d'animals. A primera hora del matí de dimecres, els treballadors de l'empresa, que té a la Torre la seva central de logística a les comarques de Tarragona, es van adonar que mancava combustible als camions que havien passat la nit en aquest espai.

Els camions, buits de combustible; la tanca, tallada

D'aquesta manera, es van adonar que s'havia produït un robatori de la gasolina que fan servir aquests vehicles d'elevat tonatge, que es dedica a la prestació de serveis diversos, com la construcció, la recollida de residus o la neteja viària. El cas és que just després, els treballadors es van adonar que no anaven mal encaminats amb la sospita del robatori.

Van trobar més indicis: la tanca perimetral de la seu, que dona a aquest camí —poc transitat d'altra banda— havia estat tallada, de manera que el lladre o el grup de lladres havien pogut accedir d'aquesta manera a l'interior de l'espai i als dipòsits dels camions, que es van dedicar a buidar.

La Policia Local investiga els fets

Els fets es van denunciar el passat dimecres, 6 de novembre, a primera hora del matí a la caserna de la Policia Local de Torredembarra, que ja ha obert una investigació per aclarir com es van produir els fets i per cercar els culpables d'aquest robatori, en què es van endur fins a 300 litres de combustible.

"‼ ALERTA: Acusat d'abús sexual i disparar davant d'un institut de Reus" "🔫A JUDICI: Intent d'assassinat a trets al lavabo d'un bar de la Ràpita"