Roben de matinada al Cafè de la Vila de Calafell

Els fets es van produir ahir dimarts, 10 de desembre | La policia busca un vehicle blanc, utilitzat pels assaltants
Imatge del Cafè de la Vila de Calafell | Google Maps

La inseguretat i els episodis delictius continuen al municipi de Calafell. Durant la matinada d’ahir dimarts, 10 de desembre, el cèntric Cafè de la Vila, a pocs metres de la plaça Catalunya i la seu consistorial, va ser objecte d’un nou robatori.

Tres lladres, precisament, van irrompre al lloc dels fets en un cotxe blanc, van forçar la porta del local i, un cop a l’interior, van endur-se dues caixes fortes i la caixa registradora. David Castro, propietari del cafè, explicava que, tot i que es tracta d’una zona «molt controlada», amb diverses dependències municipals, el seu local no s’ha pogut salvar de l’enèsim assalt.

Els veïns reclamen seguretat i vigilància

Castro, que ha qualificat la situació del municipi de «vergonyosa», també ha fet seva la demanda dels veïns i reclama al consistori més vigilància, per tal de revertir el desànim, la indignació i la sensació d’inseguretat que viu la ciutadania.

Els diferents casos de violència a l’estació de Segur, els actes vandàlics a la via pública o els últims robatoris al municipi del Baix Penedès posen de manifest una problemàtica delicada i que requereix, a molt curt termini, l’atenció de les diverses institucions i cossos policials.

Ara, el robatori al Cafè de la Vila ja està sent investigat i la policia busca el vehicle blanc implicat en els fets, vist a través de les càmeres de videovigilància de la zona.

També et pot interessar

"🚔Detingut 2 cops en 4 dies per intentar robar en cases de Cunit" "🔴 ATENCIÓ: Desarticulen una organització criminal que robava en cases de TGN"