Roben la merceria Parisi, al carrer de l'Amargura de Reus

Els lladres se'n van endur els diners que hi havia a la caixa registradora
La merceria Parisi, situada al número 75 del carrer de l'Amargura de Reus | Google Maps

Aquest cap de setmana passat de desembre ha estat ple d'incidents al carrer de l'Amargura de Reus. El vespre del dissabte 14 de desembre va començar amb un espectacular i ampli dispositiu policial a la discoteca 'La Chismosa' contra el tràfic i consum de drogues, però no va ser fins passada la mitjanit que es va executar l'operatiu. Abans d'això, però, els Mossos d'Esquadra van haver d'actuar en el mateix carrer del centre de Reus. 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

  

La matinada del divendres, poc abans de les dues de la matinada, s'avisava als Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Reus que havien entrat a robar en un establiment d'aquest carrer. La merceria Parisi havia estat víctima d'un robatori amb força, segons explica el Diari de Tarragona. 

Els lladres que van entrar en aquest establiment de Reus van utilitzar una barra de ferro per poder accedir a la botiga. Un cop dins, van obrir la caixa registradora on, aproximadament, hi havia uns 300 euros. Tot seguit, van fugir ràpidament del carrer de l'Amargura 75, sense que se'ls pogués identificar.  

Aquest cas no és l'únic que ha viscut l'establiment comercial reusenc, ja que, l'any passat per aquestes dates, també haurien entrat a robar a la merceria, agafant la caixa registradora del local.

Operatiu contra el tràfic i consum de drogues a Reus

La matinada del diumenge, 15 de desembre, els Mossos d'Esquadra, la Guàrdia Urbana de Reus i la Policia Nacional van irrompre al local La Chismosa. Es van produir 51 identificacions i es van daixecar diverses actes per consum i tinença de drogues. 

Durant l'operatiu policial al local d'oci nocturn de Reus, es va detenir una persona per tràfic de drogues. L'individu portava a sobre fins a sis embolcalls de cocaïna i 900 euros en efectiu. Després de diversos casos en aquest local, els veïns i veïnes del carrer de l'Amargura s'han queixat d'aquest establiment reusenc. 

"🚨 AQUESTA TARDA: Xoc entre dos cotxes a Freginals" "🔴 ALERTA: Situació crítica a Campclar amb una nova onada de vandalisme"