Assalten al president de l'associació de taxis de Salou i li roben els telèfons i 2.200 euros en loteria

Antonio Mendoza, responsable de l'entitat, va agafar cinc passatgers al carrer Carles Buïgas de Salou i a l'entrada de Reus el van retenir i el van robar
Els fets haurien succeït a l'avinguda Marià Fortuny, a l'altura de la Guàrdia Urbana de Reus, aquest diumenge, 15 de desembre. | Google Maps

Ensurt, i dels grossos, el que ha patit el president de l'associació de Taxis de Salou, Antonio Mendoza. Aquest diumenge, 15 de desembre, pels volts de dos quarts de set del matí, Mendoza va recollir cinc passatgers, «que parlaven en àrab entre ells», al carrer Carles Buïgas de Salou, davant d'una coneguda discoteca del municipi. 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Els cinc individus van demanar un trajecte fins a Reus, canviant un parell de vegades la destinació final del seu viatge. A l'entrada de la capital del Baix Camp, a l'avinguda Marià Fortuny, més o menys a l'altura de la Guàrdia Urbana de Reus, els passatgers van assaltar a Antonio Mendoza. Els individus que anaven als seients del darrere, segons les fonts consultades, «van immobilitzar a Mendoza».

El viatger que es trobava al seient de davant, el seient de l'acompanyant del conductor, va treure la clau del vehicle, una furgoneta de set places, i un dels passatgers asseguts als seients del darrere va tirar del fre de mà.  L'assaltant que viatjava al seient d'acompanyant va aprofitar per prendre els dos telèfons mòbils que portava el taxista de Salou així com 11 sèries completes de la Loteria del Niño. En total, 2.200 euros en loteria. Els dècims del tradicional sorteig de Reis són els de l'associació de Taxis de Salou.

Agents de la Guàrdia Urbana de Reus van presenciar el robatori i van assistir, al moment, a Antonio Mendoza. La policia local reusenca li va prendre declaració. Així mateix, Mendoza va presentar denúncia davant dels Mossos d'Esquadra aquest dimarts, 17 de desembre. La policia de la Generalitat ha engegat una investigació dels fets.

Preocupació als taxistes de Salou per «la perillositat de les nits»

Sembla que l'assalt que ha patit Antonio Mendoza és la gota que ha fet vessar el got de la paciència al col·lectiu del taxi a Salou. Alguns taxistes del municipi han indicat que «ningú vol treballar durant la nit. Les nits s'han posat molt perilloses i no sabem on anirem a parar o com acabarà tot plegat». Els taxistes de Salou estan preocupats per «la perillositat de treballar durant les nits». 

"❗⚫️ NOVETATS: El bebè mort en l'accident a la C-32 tenia només 20 dies" "⚫TRAGÈDIA A LA C-32: Un bebè mort i la mare i 2 més ferits"