Roben per segona vegada en quatre mesos un gran cami贸 de mudances a Cunit

Les xarxes socials han estat claus per a localitzar-lo
L'empresa de Cunit ha patit dues vegades el robatori del seu cami贸. | Facebook
 

Els responsables de l'empresa Mudanzas Cunitrans no estan de sort. El seu cami贸 de mudances ha estat robat dues vegades en els 煤ltims quatre mesos, l'煤ltim cop, aquest passat 20 de juny. El vehicle va ser sostret mentre estava aparcat a la rambla del Prat, a Cunit. Despr茅s de posar la den煤ncia a la policia local del municipi i fer c贸rrer la informaci贸 a trav茅s de les xarxes socials, aquest diumenge 21 de juny el vehicle va ser localitzat a Montcada i Reixac.

 

Av铆s d'un ve铆

Els propietaris de l'empresa van rebre una trucada a dos quarts de quatre de la matinada d'un ve铆 de Montcada que havia reconegut el cami贸 que sortia a les xarxes socials. Estava aparcat en un carrer de Montcada i Reixac. Els responsables de l'empresa es van despla莽ar immediatament i el van trobar en aquest municipi. Des de l'empresa han agra茂t l'ajut que han rebut de tots els que han compartit la informaci贸 a les xarxes socials.

Aquesta 茅s la segona vegada que roben el mateix cami贸. El primer cop va ser passat mes de febrer, i no va reapar猫ixer fins a principis de mar莽, en aquella ocasi贸, a Rub铆. Des de l'empresa creuen que els lladres havien fet servir el vehicle per cometre robatoris, ja que a l'interior hi van trobar diversos productes d'higiene femenina. El cami贸 tamb茅 presentava diversos desperfectes, que el seu propietari va haver de reparar.  

"Atenci贸: Rescaten en helic貌pter un parapentista ferit a la Conca de Barber脿" "Ara mateix: 9 dotacions dels Bombes treballen en un incendi al Baix Ebre"