ALERTA

Nit d'un cotxe i contenidors cremats al barri de Campclar

NOVETATS

L'Ajuntament de Torredembarra acusa Magriny脿 de falsificar uns 100 documents

Sabotegen de matinada una desena de radars de les carreteres de Tarragona

Els v脿ndals han calat foc a tres dels aparells, un a la T-11 i dos a la C-14
Sabotegen de matinada una desena de radars de les carreteres de Tarragona | cedida

 

Una desena de radars fixos instal路lats a les carreteres de Tarragona han patit actes vand脿lics aquesta passada nit. Segons han informat els Bombers de la Generalitat, tres dels radars van ser cremats i van haver d鈥檃ctivar-se amb tres dotacions per extingir els focs.

 

Els Bombers van rebre el primer av铆s a les 22.24 hores, per l鈥檌ncendi del radar ubicat a la T-11 al punt quilom猫tric 3,8, a Reus. Dos minuts despr茅s, a les 22.26 hores, rebien l鈥檃v铆s d鈥檜n segon radar incendiant-se, ubicat a la C-14 al punt quilom猫tric 4, a Vila-seca. Finalment, a les 23.11 hores els alertaven que cremava el radar ubicat a la C-13 al quil貌metre 14, a la Selva del Camp. En cada incendi hi va actuar una sola dotaci贸 dels Bombers, que van extingir les flames.

 

Pel que fa a la resta de radars, els v脿ndals han llen莽at l铆quid i pintura, han trencat el vidres o han colpejat les c脿meres. Els aparells afectats s贸n els ubicats a l鈥N-340 a Mont-roig del Camp, el de la T-310 a Montbri贸 del Camp, el de la TV-3141 a Cambrils, el de la C-37 a Valls i el de l鈥N-240 a Montblanc. Davant la situaci贸 viscuda aquesta passa nit, els Mossos d鈥橢squadra han obert una investigaci贸 per localitzar l鈥檃utor o autors de les destrosses. Fonts del Servei Catal脿 de Tr脿nsit han explicat que les tasques de reparaci贸 dels radars malmesos encara no han comen莽at.