La sirena d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra encesa

Sancionats per estar en un bar amb un menor a la Pineda durant el toc de queda

En total, els Mossos d'Esquadra han aixecat 10 expedients sancionadors

La segona nit del toc de queda ha donat una de les escenes més surrealistes de les darreres setmanes. Els Mossos d'Esquadra, en tota la regió policial, han aixecat 10 actes per infringir el confinament domiciliari nocturn. D'aquestes deu, 5 han estat a la Pineda.

Les sancions que s'han donat al municipi de Vila-seca s'han produït en un context molt particular. Les cinc persones multades estaven en un bar del passeig Pau Casals, en companyia d'un menor de curta edat segons han explicat des de la policia catalana. Saltar-se el toc de queda els hi ha suposat una multa per aquests clients però, també, una sanció per l'establiment. Cal recordar que els bars i restaurants tenen prohibit atendre al local i només poden servir per emportar o a domicili. 

Les policies locals també sancionen

Així mateix, el cos de policia han imposat cinc sancions més: tres a la capital del Baix Penedès, el Vendrell, i dos a Salou. Deu sancions a la segona àrea metropolitana del país no és un nombre molt elevat però sí que sorprèn que, en plena segona onada del coronavirus, hi hagi persones que no respectin ni el confinament domiciliari nocturn, el toc de queda, ni el tancament dels bars i restaurants decretat pel govern de la Generalitat de Catalunya. 

La Guàrdia Urbana de Reus també ha hagut d'actuar durant aquesta nit, la primera en què saltar-se el toc de queda comportava conseqüències. Així doncs, la policia reusenca ha aixecat un total de 17 actes per incompliment d'horari. A Tarragona ciutat, la Guàrdia Urbana ha denunciat un total de quatre persones en aquesta primera nit de toc de queda per voltar sense justificació pel carrer, així com també una persona més per anar sense mascareta.


Comentaris