Enxapat l'assassí d'una dona que feia 2 mesos que s'amagava a Catalunya

Simulen robatoris al Baix Camp per cobrar les indemnitzacions de les asseguradores

Els Mossos d'Esquadra han denunciat diverses persones acusades d'aquests intents d'estafa

Els Mossos d'Esquadra han denunciat diverses persones acusades de simular ser víctimes de robatoris violents a la via pública. Aquests fets, segons la policia catalana, haurien passat a les comarques del Baix Camp i l'Alt Penedès durant el mes de juny, però les detencions han estat recents. 

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

L'objectiu que tenien els simuladors era cobrar indemnitzacions de la seva companyia asseguradora en ser víctimes de robatoris. Aquests denunciaven davant els Mossos d'Esquadra haver estat víctimes d'atracaments. En iniciar-se una investigació per part dels agents, es comprovava que els robatoris no existien i, a més, van poder concloure que es tractava de furts o de pèrdues dels objectes denunciats.

Segons els Mossos d'Esquadra, les persones denunciades són quatre homes i una dona de les respectives comarques tarragonines. Per aquest motiu, la policia catalana els considera a tots ells presumptes autors d'un delicte d'estafa i de simulació de delictes. La simulació d'aquests robatoris van ser durant el mes de juny, quan van intentar cobrar els diners de les companyies asseguradores, però les investigacions s'han allargat fins ara quan s'han denunciat els fets.


Comentaris