Palau de la Justícia a Tarragona.

S'enfronta a 6 anys de presó per abusar sexualment d'una dona a qui havia ofert droga a Tarragona

L'acusat i la víctima havien mantingut sexe a canvi de diners en un pis de Tarragona

Un home afronta 6 anys de presó  i 7 anys més de llibertat vigilada acusat d'haver ofert droga  a una dona i haver-ne abusat sexualment. Els fets van passar durant la nit del 14 al 15 de juny de 2019 en un pis del carrer Gasòmetre de Tarragona. Segons relata la fiscalia, l'acusat i la víctima havien mantingut relacions sexuals consentides i amb preservatiu, durant una hora i per 100 euros. En acabar, però, el processat va oferir droga a la dona —va dir-li que era «cristall»— i ella va acceptar. Després de consumir-la, ella es va trobar indisposada  i va arribar a perdre el coneixement. Segons la fiscalia, l'acusat va aprofitar-ho per fer-li tocaments  per tot el cos i per practicar-li sexe oral  sense que ella pogués reaccionar.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Quan la dona va tornar en si va sorprendre el processat masturbant-se, mentre la grapejava  i li feia petons als pits, entre d'altres. Segons la fiscalia, la víctima li va dir que se n'anés immediatament i que trucaria la policia. L'home va abandonar el domicili.

La fiscalia acusa l'individu d'un delicte d'abús sexual agreujat pel qual demana 6 anys de presó  i 7 anys de llibertat vigilada, a més de la prohibició d'apropar-se a menys de 500 metres de la dona i de comunicar-se amb ella durant 8 anys.

En concepte de responsabilitat civil, l'acusació pública sol·licita que l'home indemnitzi  la dona amb 1.000 euros pels danys morals causats. El cas arribarà properament a judici a l'Audiència de Tarragona.