Un camió surt de la via a la C-44 a Tivissa

Un camió de matèries perilloses buit pateix una sortida de via a la C-44 a Tivissa

El camió anava completament buit | Han hagut d'atendre el conductor que estava a dins de la cabina

El servei d'emergències ha rebut un avís aquest dissabte, 20 de febrer, a les 14.01 hores per un accident on s'ha vist involucrat un camió de mercaderies perilloses. El vehicle pesant, que anava totalment buit, ha patit una sortida de via a la carretera C-44, entre Tivissa  i Vandellòs.

Els Bombers de la Generalitat, que han activat sis dotacions per treballar en l'incident, han hagut d'assistir al conductor, que encara estava a dins de la cabina. Tot i això, segons informen els Bombers, n'ha sortit il·lès

Així mateix, s'està esperant a l'arribada d'una grua  per poder retirar el camió i, tot seguit, els bombers faran la neteja de la calçada en cas de ser necessari. Els Mossos d'Esquadra i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) també han treballat en l'accident.

La carretera C-44 ha estat tallada al trànsit durant una estona, però ha tornat a estar oberta  a la circulació fins al moment en què s'ha procedit a la retirada del camió accidentat. Des de Trànsit, però, demanen fer-ho amb precaució.