Imatge d'una dona robant en un supermercat

Detenen una dona a Tarragona amb una trentena d'antecedents i torna a robar quan la deixen en llibertat

Es tracta d'una persona ja coneguda pels Mossos a qui se li atribueixen uns altres 30 delictes

Els Mossos d'Esquadra han detingut  una delinqüent multireincident per haver comès  dos furts i un robatori en qüestió de dies a Tarragona. La dona va endur-se un mòbil d'alta gamma d'un restaurant del polígon Francolí i el calaix de diners d'un supermercat del barri de Torreforta.

En ambdós llocs les càmeres  de vigilància van enregistrar la dona, de 30 anys d'edat, que la policia ja coneix per més d'una trentena d'antecedents. Els agents van detenir-la el dimarts  22 de desembre per aquests dos furts.

Va quedar en llibertat  amb càrrecs després de declarar davant el jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona, però se la va detenir novament per un robatori  amb força en un bar del  barri de  Campclar  la matinada del dia 25 desembre.

Intenta fugir amb el calaix de la caixa registradora

En concret, els fets van tenir lloc al voltant de dos quarts de sis del matí a la plaça Riu Ter, quan diverses patrulles van ser alertades que una dona havia accedit a l'interior d'un  local  després de trencar  el vidre de la porta d'accés.

En arribar al lloc, van comprovar que la lladre pretenia fugir  amb el calaix de la caixa enregistradora, una bossa de plàstic amb  diners  en metàl·lic, diversos bitllets i altres objectes que acabava de sostreure.

Novament la dona, de 30 anys d'edat, veïna de  Tarragona i nacionalitat espanyola, va ser detinguda i va quedar en  llibertat amb càrrecs, el passat dissabte, després de declarar davant el jutjat de guàrdia.

Pel que fa als dos furts comesos anteriorment, les  càmeres la van registrar el dia 15 de desembre entrant a primera hora en un supermercat del carrer Glorieta  de Torreforta  i robant el calaix  de la caixa enregistradora  amb tots els diners, aprofitant que el responsable estava al magatzem. EI dia 17 se la veu a les imatges entrant en un  restaurant  del polígon Francolí  i emportant-se un telèfon de damunt la barra, aprofitant que els treballadors estaven a la cuina.