Imatge d'arxiu d'un lladre forçant una porta

Detingut un home a Reus per robar a la seva veïna fent servir la mateixa clau del pis

El lladre va robar-li arracades d'or, penjolls i altres joies de valor i les va vendre en una botiga de compravenda

Els Mossos d'Esquadra de la Unitat d'Investigació de la comissaria de Tarragona van detenir el passat 23 d'octubre a Reus, un home de nacionalitat espanyola i veí de Salou acusat d'un delicte de robatori amb força.

Segons relata el cos policial, els fets es remunten al passat 1 de juny, quan el presumpte autor es va apropiar de la clau del pis de la víctima, una veïna que li havia deixat les claus a la seva parella, per utilitzar-les en cas d'urgència.

Fent servir les claus, l'home hauria entrat al domicili de la seva veïna i li hauria sostret diverses arracades d’or, penjolls, polseres, entre altres joies de valor. Els Mossos van iniciar una investigació i van comprovar que bona part dels objectes sostrets s'havien venut a una botiga de compravenda de Reus, per un valor d'uns 2.600 euros.

Lladre reincident

Amb tot això, els agents van identificar com a presumpte autor al veí de la víctima, que va utilitzar les claus del mateix pis per accedir i cometre el robatori.

Els Mossos d'Esquadra avancen que el detingut ja comptava amb antecedents. Temps enrere havia estafat a la seva parella fent-se transferències bancàries a favor seu des del compte d’ella i demanant un crèdit usurpant la seva identitat.

Per tot això, l'home va ser localitzat a Reus i va ser detingut com a presumpte autor del robatori. Posteriorment va passar a disposició judicial davant del jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.


Comentaris