Imatge d'un control dels Mossos d'Esquadra

Un motorista ferit menys greu en un accident a la TV-7004, a Vallclara

Els serveis d'emergència han rebut l'avís a les 12.54 hores | L'ambulància del SEM l'ha traslladat fins a l'Hospital Sant Joan de Reus

Actualització - 14.58 hores

Un motorista ha resultat ferit arran de l'accident d'aquest migdia a la TV-7004, a Vallclara, segons fonts del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). La víctima ha estat traslladada en ambulància cap a l'Hospital Sant Joan de Reus, amb pronòstic menys greu. El conductor del turisme implicat en la topada, per la seva part, n'ha sortit il·lès. L'helicòpter medicalitzat del SEM també ha acudit a la zona però, finalment, el trasllat hospitalari s'ha fet per via terrestre. 

Pel que fa a l'afectació viària, la carretera ja està reoberta i la situació normalitzada.

Notícia - 13.45 hores

Tallada la carretera TV-7004 a Vallclara (Conca de Barberà) per un accident. Segons apunta el Servei Català de Trànsit, es tractaria d’una col·lisió per fregament entre una motocicleta i un turisme. La topada, precisament, s’ha produït al quilòmetre 12,5 de la via, en sentit Vimbodí. Els serveis d'emergència han rebut l'avís a les 12.54 hores i tres patrulles dels Mossos d’Esquadra han acudit a la zona.