Imatge d'arxiu d'un tren de Rodalies

Restablerta la circulació de l'R17 de Rodalies a Tarragona després d'un petit incendi

S'ha incendiat el quadre elèctric d'un vagó | El tren afectat no portava passatgers

ACTUALITZACIÓ 31/12/2020 a les 11.20 hores

Protecció Civil ha desactivat la prealerta del pla Ferrocat després del petit incendi en un quadre elèctric en el vagó d'un tren a tocar de l'estació de PortAventura. Al voltant de les onze del matí ja s'ha restablert la circulació dels trens de la línia R17.

ACTUALITZACIÓ 31/12/2020 a les 9.50 hores

La incidència no afecta els trens de la línia R16, segons ha informat Protecció Civil. Continua el servei per carretera entre Tarragona i PortAventura.

NOTÍCIA 31/12/2020 a les 7.44 hores

Protecció Civil de la Generalitat ha alertat, el matí d'aquest dijous, 31 de desembre, que la circulació de les línies R16 i R17 de Rodalies es troba totalment tallada a la zona entre les estacions de Tarragona i PortAventura per un vagó que treu fum a causa d'un incendi. El vagó afectat pel fum no porta passatgers.

El servei de Rodalies de Catalunya ha decidit tallar la circulació de les línies R16 i R17 per seguretat, mentre se soluciona la incidència. Mentrestant, Renfe ha establert un transport alternatiu per carretera.

Els Bombers de la Generalitat s'han desplaçat fins al lloc dels fets amb tres dotacions, que han comprovat d'on provenia el fum que sortia del vagó. En entrar dins del comboi, han vist que s'havia incendiat la instal·lació elèctrica de l'interior d'un armariet. Els Bombers han extingit les flames i han comprovat que l'incendi no s'hagi estès.

La línia R16 connecta Barcelona amb Tortosa i Ulldecona passant per Vilanova i la Geltrú, Sant Vicenç de Calders, Torredembarra, Altafulla, Tarragona, Salou-PortAventura, Cambrils, l'Hospitalet de l'Infant, l'Ametlla de Mar, l'Ampolla-Perelló-Deltebre, l'Aldea-Amposta i Camp-redó. L'R17, per la seva banda, fa el mateix recorregut però finalitzant a l'estació de Salou-PortAventura.