Tapien una casa de Calafell per l'elevat risc d'esfondrament

Ho ha fet la brigada municipal tot i que l'immoble és propietat d'un banc

L'Ajuntament de Calafell ha hagut d'actuar d'urgència en una casa del nucli de la platja que presentava un elevat risc d'esfondrament. Segons s'ha informat des del consistori, aquest dilluns 1 de juny la brigada municipal ha tapiat l'accés a l'immoble, de dos pisos, ja que presenta un elevat «risc d'ensorrament». 

Es tracta d'una casa antiga situada al número quinze del carrer de Sant Pere, al nucli de la Platja. Anys enrere havia estat un taller per arreglar bicicletes, però ja fa molts anys que l'edifici està desocupat i s'ha anat deteriorant. Actualment, la casa és propietat d'una entitat bancària, amb el qual l'Ajuntament ha actuat d'ofici per tapiar la casa. El consistori ja ha avançat que reclamarà el cost al banc.  

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

"Increïble: Els Mossos entren en una discoteca a Torredembarra i s'enduen una sorpresa" "Tarda de diumenge moguda a Valls: batalla campal durant hores en ple nucli antic"