GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Tarda moguda al Vendrell: una conductora beguda i un detingut per violència de gènere

La conductora va donar positiu en les proves d'alcoholèmia després de tenir un accident
La conductora del cotxe accidentat ha donat positiu al control d'alcoholèmia. | Policia Municipal del Vendrell
 

Com si la tasca de control del confinament que es fa cada dia per tot el municipi no fos suficient, aquest dijous a la tarda la policia del Vendrell ha estat ben enfeinada amb dos successos que han tingut lloc. Un d'ells ha tingut com a protagonista la conductora d'un vehicle que ha patit un accident, fugint després del lloc dels fets. La policia l'ha aconseguit localitzar i li ha fet les proves d'alcoholèmia, en les quals ha donat positiu.

 

Per altra banda, des del cos de policia també han informat que aquest mateix dijous a la tarda han hagut d'efectuar una detenció per un suposat cas de violència masclista al municipi. Dues actuacions que han fet que els agents hagin hagut de destinar menys temps a la vigilància pels carrers durant aquest estat d'alarma. 

 

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!