El temporal de vent deixa diversos arbres trencats i carrers inundats al Vendrell

Les ratxes de vent han arribat a ser de 77 km/hora a la capital del Baix Penedès
Un arbre caigut al Passeig Marítim de Coma-ruga. | Facebook
 

El temporal de vent que ha afectat aquest cap de setmana el sud de Catalunya ha deixat diverses incidències al Baix Penedès, especialment al Vendrell. La força del vent que va arribar als 77 km/hora aquest dissabte 23 de novembre va provocar la caiguda de diversos arbres en diferents punts del municipi. Igualment, la forta pluja del divendres a la nit va causar que, un cop més, alguns carrers de Coma-ruga, Sant Salvador i el Francàs quedessin inundats.

Carrers tallats per l'entrada d'aigua

La policia local va tancar el pas de vehicles a diferents llocs, entre ells el Passeig Marítim de Coma-ruga, a la zona de la Cala Berenguer, per entrada d'aigua del mar. Això ja havia passat a mitjans d'aquest mes per un altre temporal. Pel que fa al vent, les incidències més destacables han vingut per la caiguda d'arbres o branques a la via pública. Això va passar al carrer Ramon d'Abadal, al carrer del Pinell i a prop de la llar d'infants del Puig.

En aquest punt, hi havia diverses branques a punt de caure, i els Bombers van procedir a tallar-les el diumenge al matí. Una altra incidència va tenir lloc al carrer d'Ausiàs March, a Coma-ruga, on la caiguda d'un arbre de grans dimensions va provocar danys materials en una finca. La força del vent també va arrencar un panell de publicitat que hi havia a la plaça dels Germans Trillas.

El diumenge al matí, Protecció Civil va donar per tancat el temporal de vent, amb un total de 166 incidents registrats a tota Catalunya. El 71% d'aquestes trucades es van produir a la zona de Tarragona, la majoria de les quals al Baix Penedès, el Baix Camp i el Tarragonès

L'avinguda de Brisamar, tallada per l'entrada d'aigua del mar. | Facebook

"❗🚊 ARA MATEIX: Nous retards a Rodalies a TGN per culpa d'una avaria" "🔥 ATENCIÓ: S'incendia la xemeneia d'una casa a Deltebre"