Tercer despreniment a l'edifici en ruïnes de la Part Alta de Tarragona en una setmana

L'edifici, en ruïnes, limita amb un solar de propietat municipal
És el tercer despreniment al carrer de la Civaderia de Tarragona | Xavi Puig

Nou despreniment a l'edifici en ruïnes del carrer de la Civaderia de Tarragona. És el tercer despreniment que es produeix en aquest immoble en la darrera setmana. El succés ha tingut lloc el matí d'aquest dissabte, 25 d'abril, i segons ha informat el tercer tinent d'alcalde, Xavi Puig, ha caigut la paret mitgera de l'edifici, que separa aquest immoble d'un solar municipal.

El passat divendres 17 d'abril va caure part del revestiment d'una paret mestra, motiu pel qual es va tallar el pas a part del carrer. Tres dies després, el dilluns 20 d'abril, un nou despreniment va obligar a mobilitzar de nou els serveis municipals.

L'Ajuntament es posa en marxa contra els edificis en mal estat de la Part Alta

Puig assegura que des del primer moment, els tècnics i arquitectes de l'Ajuntament es van posar a treballar conjuntament amb els arquitectes de l'immoble, de propietat privada i en un comunicat ha explicat que «els propers dies es faran diverses supervisions i treballs en aquesta edificació i el seu entorn».

Per tal de fer front a la problemàtica d'edificis amb una important degradació a la ciutat, l'Ajuntament va implementar, a l'últim ple, una modificació del POUM a la Part Alta, que facilitarà la rehabilitació dels edificis en mal estat del casc històric. A més, apunta Puig, està previst incorporar dues persones fent tasques d'inspecció, les quals també podran controlar les inspeccions tècniques d'edificis. 

"Urgent: Esfondrament al celler-cooperativa de Cambrils" "Urgent: Busquen familiars d'un home en estat greu que va patir un accident"