Tercer robatori amb força a un comerç del Vendrell en pocs dies

Els lladres han rebentat l'aparador amb una pedra per accedir a l'interior
Una botiga d'esports del Vendrell ha patit un robatori aquest matinada. | BP Diari
 

El Vendrell pateix una onada de robatoris a comerços del centre de la ciutat des de fa uns dies. Aquesta matinada del dijous 2 de juliol el comerç afectat ha estat una botiga d'esports del carrer d'Àngel Guimerà, que ha patit un robatori amb força. Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís a les 05.26 hores i, quan han arribat al lloc dels fets, han vist que els lladres havien rebentat l'aparador amb una pedra de grans dimensions.

Tercer robatori en menys d'un mes

La policia catalana ha constatat que els autors de l'acció havien entrat a l'interior de la botiga, ja que hi havia material i monedes escampades per terra. Per aquest motiu han obert una investigació per trobar els responsables. Aquest és el tercer robatori amb força que un comerç del centre del Vendrell pateix en menys d'un mes. El primer va ser el 9 de juny, quan es va fer servir el mateix mètode per robar a una botiga d'informàtica de la plaça Vella.

Fa poc més d'una setmana, uns lladres van utilitzar la tècnica del 'butró' per entrar a una ferreteria i endur-se els diners de les caixes. Aquesta onada és molt similar a la que va patir Calafell a principis d'aquest any 2020. En aquell cas, estava relacionada amb diverses ocupacions que hi havia al nucli del Poble. A mitjans del mes de juny, els Mossos van detenir tres persones que ocupaven dos pisos al centre del Vendrell i tenien material robat als habitatges.

"Ara mateix: S'incendia la cuina d'un bar al centre de Tarragona" "Urgent: Mor un jove ciclista de 19 anys atropellat a la T-301 per un conductor begut"