Un tràiler queda bloquejat en un cèntric carrer del barri tarragoní de Bonavista

L'incident, que ha tingut lloc poc abans de les quatre de la tarda com a conseqüència de les indicacions del GPS del vehicle, ha creat molta expectació entre els veïns
La Guàrdia Urbana de Tarragona ha ajudat el conductor del tràiler bloquejat a tornar a la T-11. | TarragonaDigital

 

Gran expectació aquest divendres a la tarda al barri tarragoní de Bonavista, on un tràiler ha quedat bloquejat en la intersecció de dos carrers. La Guàrdia Urbana de Tarragona s'ha desplaçat al lloc dels fets i ha ajudat el conductor del vehicle a maniobrar, fent-lo sortir dels carrers del barri i dirigint-lo cap a la T-11. Tot i que no és un fet habitual, el passat mes de juliol un camió de grans dimensions va patir un incident similar a Bonavista.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Els fets han tingut lloc poc abans de les quatre de la tarda, quan un tràiler de grans dimensions, de matrícula estrangera, ha quedat bloquejat en la confluència dels carrers Dotze i Vint-i-Dos de Bonavista a l'intentar girar. Segons han explicat fonts consultades, el conductor del camió ha acabat en aquest barri de Ponent guiat pel GPS. La Guàrdia Urbana ha rebut l'avís i s'ha encarregat d'ajudar el camioner a maniobrar per desbloquejar el vehicle articulat, que ha acabat dirigit a la T-11.

Més notícies de la categoria Successos