Retards a l'R15 per un grup de joves que han bloquejat les vies del tren entre Reus i Tarragona

Dos trens han quedat aturats i s'han acumulat fins a 40 minuts de retards

La línia de R15 ha quedat afectada la tarda d'aquest dilluns, 15 de juny, per un incident a les vies entre les estacions de Reus i Tarragona. Segons ha informat Rodalies de Catalunya, dos trens, un amb destinació a Móra d'Ebre i l'altre a Barcelona, han quedat aturat entre les dues ciutats a causa de la «presència de persones no autoritzades a la zona de vies».

Es tractava d'un grup d'una desena d'adolescents que estaven ocupant les vies del tren a l'altura de Vila-seca. Per aquest motiu, els combois han quedat aturat a la meitat del seu recorregut. Es desconeix el motiu pel qual els joves estaven a les vies, i han marxat quan han aparegut els vigilants de seguretat de Renfe, sense que hagi sigut necessari mobilitzar els Mossos d'Esquadra. 

Quan el grup de joves ha marxat, s'ha pogut restablir la circulació dels trens, i a conseqüència d'aquest incident, l'R15 acumula fins a 40 minuts de retard. Els trens afectats són el que ha sortit de l'estació de Flix a les 17.19 hores i que tenia previst arribar a Barcelona a les 20.28 hores i el que circulava en direcció contrària i que havia sortit de les 17.13 hores de Barcelona i havia d'arribar a les 19.54 hores a Móra d'Ebre

"Alerta a la platja de Calafell per un home que fa fotos a menors i es toca" "Doble combo a TGN: Desconfinats abans d'hora i fent el que no toca en un espai protegit"